15 Atletes als 10k Bombers de Barcelona

Els 10k Bombers de Barcelona un any més batia el record d’inscrits amb 27.000 runners, la cursa va ser de nou espectacular,  per tot, sortida, circuit, organització, ambient i temperatura idonia.

Corrien 15 atletes de Fondistes Penedès, sent el primer del club  el Rachid Achcaoucaou que feia una gran marca personal ja que entrava amb 37′ 37, està en mot bona forma, millorava en 42 segons

“he disfrutat al costat de bons companya i de les nostres dones que també corrien”.

El Jordi Roche feia la 9ena de la temporada amb 38’14 sent la segona millor marca.

L’Albert Moreno que està fent la seva gran temporada feia marca personal amb 38′ 17, sent marca personal, millorant en més de un minut

“Bona cursa de bombers avui. Nova marca personal en 10k. Al final 38:17. Posició 500 absolut i 253 de la categoria. Molt satisfet. De moment continuem amb la bona ratxa ascendent de fer marca per cada cursa :) bon ambient i bona companyia quasi tota la cursa amb em Rachid i el Jordi Roche”.

El Francec Fos tornava a la competició desprès de 3 mesos i feia la millor marca de la temporada amb 38’36, era la seva 3era de 10k de la temporada.

El Josep Maria Canela entrava amb 40′ 14 sent la seva millor marca de la temporada de quatre que porta,

“m’he animat a fer una de 10 abns de que acabes la temporada he tingut bones sensacions”.

El Josep Olivella també aconseguia la millor marca de la temporada amb 41′ 03 en la seva quarta de 10k de la temporada.

El Joan Jimenez feia la quarta de la temporada amb 42′ 54.

El Manuel Galvez en la seva 5ena cursa de la temporada entrava amb 49’04:

“Cursa con una salida espectacular, 27000 runners y ambiente increíble, hay que estar en la salida para explicar lo que uno siente cuando comienza, difícil adelantar con tantos corredores pero por lo demás muy bien, el año que viene solo por volver a sentir lo que he sentido hoy repetiremos seguro.”.

2013-04-21_200047El Felipe Cavanillas tornava desprès de la marató i feia 51′ 50, en la seva 7ena cursa de la temporada:

“impresionante toda la carrera, mis sensaciones al principio era de piernas pesadas però luego muy bien , he hecho mejor crono de lo que pensaba”.

El Josep Escofet feia la segona cursa de la temporada amb 55′ 11.

El Ramon Poyatos feia la segona de la temporada amb la millor marca d’ella amb 58′ 50, es quedava a poc de fer marca personal.

El Carlos Pellicer finalitzava amb 1h 05′, en la seva primera cursa de 10k com atleta del club:

“Avui he corregut la cursa dels Bombers a Bcn; l’objectiu principal de la cursa ha estat assolit ja que la meva companya (Neus) ha lograt acabar la cursa del “tirón” i sense parar ni un moment.Avui la meva tasca simplement era de suport i d’acompanyament i el temps no és espectacular (1h 05min 01seg ella i jo 1h 05min 02seg) però estem contents per que ha lograt acabar força bé.Ara ja arriba el meu moment i ja em toca entrenar fort per assolir els meus objectius en les properes curses”.

El Joan Luque tornava desprès de 3 mesos que una lesió li va apartar de la competició i feia 1h 06′, era la seva 10ena cursa de la temporada:

“he decidit fer-la mitja hora abans de la sortida, per culpa de una dolenta nit no em veia capaç de corre, però tenia en el cap una de les meves grans il·lusions de la meva vida, era fer una cursa de 10k amb un dels dos fills,  amb el Sergi i m’ha encantat ja que el repte d’ell era acabar-la i fer menys de 70′, ha estat impressionant corre al costat d’ell, és una canya, ara falta el altre fill, ja ho convencerem”.

piliEl jove atleta Ian Aroca també feia els 10k amb marca personal aconseguit 1h 11′ i millorant en 1 minut, era la seva 2ona cursa de 10 k.

Al costat d’ell anava la seva mare la Pilar Gallego que entrava en el mateix crono

“Com sempre la cursa de bombers val la pena, per ambient, emocions i moltes sensacions que tens personals. Per a mi encara més poder compartir aquesta cursa amb el meu fill Ian, que es tot un campió i que això de fer Km .ni el fa suar (com ell m’ha dit). Hem fet una segona part més ràpida que la primera, i em acabat molt contents”.

(Fotos que ens arribat dels atletes, moltes gracies).