Nova cursa de muntanya a la comarca, la Correbocs

Nova cursa de muntanya a la nostra comarca, la del Correbocs, que també serà el proper 7 d’abril, hi haurà dues curses, una de 15 kms i altra de 31 kms que te 2600 mtrs de desnivell acumulats.
Engloba els municipis de Subirats, Olesa, Cervello, Corbera i Gelida, sent el primer el principal protagonista, ja que tant l´inici com el final així com la major part del trajecte transcorren per aquest municipi. La sortida i l’arribada estan situades a la pista coberta.La seva organització ens passa el següent comunicat:

El diumenge 7 d’Abril a dos quarts de nou del matí es celebrarà a Ordal (Subirats) la primera cursa CORREBOCS de les muntanyes d’Ordal.

Hi haurà una cursa de 15km i un altre de 31km, amb sortida simultània. El circuit és en forma de 8, per això, la primera cursa de 15km acabarà quan es torni a passar per el punt de sortida. Els que facin els 31km, continuaran la cursa fins completar el circuit
El preu de les inscripcions anticipades serà de 15 i 20 euros, i de 20 i 25 euros el mateix dia de la cursa, si queden dorsals.
El cronometratge es realitzarà amb xip. Els avituallaments seran líquids i sòlids, i estaran situats aproximadament cada 5km. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes.

Tots els corredors al finalitzar la cursa, tindran un obsequi de record. A més l’organització tindrà preparat pa amb tomàquet i botifarra, per recuperar forces.

Hi haurà premis per als tres primers classificats i un sorteig de productes locals entre tots els participants.

Les inscripcions es poden fer per internet ahttp://www.correbocs.com/