Nova cita de muntanya a la comarca: Cursa de la Ràpita el 14 d’abril

Neix una nova cursa a la nostra comarca, Alt Penedès, la cursa de muntanya de la Ràpita de 17 kms, aquí teniu el comunicat de l’organització:
Es tracta d’una cursa de Muntanya de 17 Km de recorregut,  amb uns 700 mts de desnivell positiu (+/- depèn GPS),  la començarem  davant  el CCRR (Centre Cultural Recreatiu Rapitenc) Avinguda Penedès,  70 La Ràpita (Santa Margarita i els Monjos).

La Cursa es cronometrada per l’empresa ChampionChip i on es poden fer les inscripcions,  i creiem que és una bona manera de preparar la gran proba que es celebra al Penedès,  els 7CIMS.Si voleu mes informació, podeu buscar a http://caminadacursadiablesdapita.wordpress.com/ allà  tenim un enllaç d’un blog que hem creat, amb les inscripcions,  normativa, recorreguts, etc… Cal dir també que organitzem la III  Caminada popular amb dos circuits diferents, un de 17 Km (ídem que la  cursa) i un altre mes assequible de 8,5Km apta per a tothom.