Jordi Rivas i Quima Baena fan la marxa dels castells de 54km

A la Segarra tenia lloc la Marxa dels Castells de 54 kms, una prova de resistència en la qual sortien 2.500 marxadors, puntuable pel campionat  de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, sent dos del club, el Jordi Rivas que feia 6h 29’ “ és una marxa molt ràpida”, i la Quima Baena que primer cop es plantejava un gran repte com aquest, aquesta atleta mai havia passat dels 42 kms en qualsevol tipus de prova i era tota una incògnita si faria aquesta llarga distancia i com quedaria el seu cos, al final aconseguia finalitzar amb 10h 40 minuts “Estic eufòrica ha estat una passada aconseguir el que no havia fet mai, tants kms seguits, tot i que el circuit és molt pla i una mica avorrit el repte per mi era fer tants kms, però tinc que entrenar per fer els 7 cims, la organització un 10, increïble el muntatge que hi ha per tenir a 2.500 marxadors, avituallaments per tot arreu i molt complerts, ara a seguir entrenant”.

Repassant les gestes de la Quima, cal indicar que en les seves cames té la marató de París, Cavalls del Vent de 90 kms en tres dies, la Tramontsava de 40 kms i marxes de distancies inferiors.