En 24h la 10k dels Bombers de Barcelona tanquen inscripcions

Dilluns passat es van obrir les inscripcions per a l’edició de la Cursa Bombers de Barcelona que tindrà lloc el proper 21 d’abril per alguns dels carrers més cèntrics de la ciutat. L’organització ha previst per a aquest any un total de 26.500 places, si bé per a la categoria masculina van quedar esgotades en només unes hores.

Que la Cursa Bombers de Barcelona és una de les curses populars més esperades del panorama running de Catalunya ho sap qualsevol que hagi gaudit d’alguna de les seves edicions anteriors. El recorregut, l’ambientació o les samarretes amb el dorsal incorporat, que aporten un colorit inigualable al gruix dels participants al llarg dels 10 quilòmetres del seu traçat, són només alguns elements que diferencien aquest esdeveniment.

No obstant això, en aquest 2013 seran molts els que no hauran tingut temps ni per plantejar la seva participació. Dilluns es posava en marxa el termini d’inscripció, però ja a la tarda es van esgotar les quotes de la categoria masculina (en la femenina encara hi ha la possibilitat de inscriure), donant la raó als que pensen que es tracta d’una cita ineludible dins del calendari runner.

Però encara no estan totes les esperances perdudes, ja que els organitzadors han establert diversos punts on encara és possible la inscripció. A més, els menors de 26 anys tenen una altra via alternativa, consistent en escriure un correu electrònic a l’adreça inscripciones@cursabombers.com, on se’ls proporcionarà un codi per accedir a una de les places.

font: http://www.runandwalk.net