16 atletes a Cambrils

A les terres de Tarragona tenia lloc la mitja marató de Cambrils i 10 kms, aquesta plana cursa, una de les més ràpides de Catalunya finalitzaven 953 atletes a la mitja, dels quals 13 eren de Fondistes Penedès.

El primer del club en entrar per la línia de meta era el Rachid Achcaoucaou que feia una gran cursa  assolint marca personal amb 1h 21’ “surto de una lesió i eh lluitat per aconseguir-lo inclòs he pogut fer 1h 20’ però estic molt content per que objectiu complert”. Millorava en 1 minut.

L’Albert Moreno també feia marca personal amb un crono de 1h 22’, impressionant la progressió d’aquest atleta aquesta temporada, que va començar fent 1h 28’ i ja va per 1h 22’, “molt content d’haver millorat la marca, bon entreno test de cara a la marató”.Era la seva 5ena mitja de la temporada.

El Blas Herrera feia 1h 24’ i es quedava a un minut de la seva marca “Estic feliç ja que fa uns dies vaig patir una forta grip i no ho veia clar el meu rendiment, ara per la marató”. Era la seva 6ena mitja de la temporada.

El Santi Hervas feia de nou 1h 26’ igualant la seva marca personal, “el circuito como siempre súper plano y este año sin nada de aire, hemos salido en grupo Rafel, Canela, Roche, Jimenez y yo, una pasada la marea verde. Hemos ido a buen ritmo hasta el 12 y a partir de ese km he empezado a tirar un poco mas intentando mantener ritmos de 4 la última subida me ha matado ya que veía la 1:25 pero se me ha escapado, finalmente 1:26:06, marca personal por 4 segundos. Muy contento, mucha representación de Fondistes Penedès”. Era la seva segona mitja de la temporada.

El Rafel López de nou donava un gran poder de lluita i feia la millor marca dels ultims dos anys, “jo estic molt content per la marca i ara a veure com va la marató” Era la seva 4arta mitja de la temporada.

El Jordi Roche també entrava amb 1h 27’ en la seva 5ena mitja de la temporada, “Bones sensacions de cames, seguim preparant la marató a ritme, abans havia fet 7kms a 4’15”.

El Josep Maria Canela entrava amb 1h 28’ igualant la millor marca de la temporada “No he volgut tirar força ja que pensava en la marató d’aquí a 15 dies. Estic content, ha estat molt bonic per que els primers 10 kms hem anat un grup de 7 fondistes”. Era la seva 6ena mitja de la temporada.2013-03-03_202722

El Josep Olivella feia la millor marca de la temporada amb 1h 29’ i es quedava a 1 minut de la seva marca personal “per fi he baixat de 1h 30’ que era el meu objectiu abans de la marató”. Era la 5ena mitja de la temporada.

El Joan Carles Subirats feia la seva primera mitja com atleta del club amb un crono de 1h 30’.

El Joan Jimenez tornava a repetir 1h 32’ “He sortit ha un ritme massa ràpid i al km 8 m’ ha agafat un baixon i he estat apunt de retirar-me al primer pas per meta..Després m’he revifat i he pogut acabar però no massa bé !!!!  Tot i així he fet marca  baixant 14 segons el meu temps personal”. Era la seva 5ena mitja de la temporada.

El Felipe Cavanillas que corria la seva 5ena mitja de la temporada igualava la millor marca de l’any “he pogut aguantar el ritme i entrar amb aquesta marca, m’hi tret la mitja de Granollers, ara a per la marató”.

La Dioni Monsalve debutava en mitja marató amb 1h 58’ “ha estat llarga això de 21 kms però estic contenta per haver fet la meva primera mitja”.

galvezEl Jaume Soler feia 1h 58’ “Em noto molt cansat, sort que el Felipe em va dir d’apuntar-nos a Cambrils que sí no avui no hagués fet tan bon entrenament”.Era la seva 4arta mitja de la temporada.

A la cursa de 10kms finalitzaven 911 atletes i del club eren 3, el Florenci Mata que feia la millor marca de la temporada amb 45’55, en la seva 9ena cursa de la temporada, assolia el 2on lloc de la seva categoria.

El Jaume Morató entrava amb 46’48, sent la seva millor marca de la temporada i 3era cursa.

El Manuel Galvez finalitzava amb la millor marca de la temporada amb 48’ 21, “Una buena cursa para hacer marca, este no ha sido mi mejor día, buen ritmo hasta el 5 k y después flato y bajada de ritmo, otra vez será, la organización muy bien como siempre”, era la seva 4arta cursa.