7 atletes als 10km de Sant Antoni on Jordi Roche fa la millor marca de la temporada del club

Als 10k de Sant Antoni de Barcelona que era Campionat de Catalunya es va viure una gran matí, sota una gran organització, un circuit ondulat, temperatura ideal va batre el record de participació al tenir 3.750 atletes arribats, dels quals 7 eren de Fondistes Penedès.

Els nostres 7 atletes eres:
El Jordi Roche que va fer una gran cursa al assolir marca personal per 13 segons, va finalitzar amb 37’ 32 sent la marca més ràpida del club d’aquesta temporada, “Contentíssim de tornar a estar a tope, he anat molt be tot i que passat el Paral·lel pesava que no ho faria però els últims 3 kms he recuperat un bon ritme i al final ho he aconseguit”. Era la seva 8ena cursa de la temporada.

El Francesc Fos entrava amb 40’ 12 aconseguia la millor marca de la temporada, era la seva 2ona cursa de la temp.

El Vicente Gil entrava amb 40’ 14 en la seva 8ena cursa de la temporada “el Paral·lel ha estat dur molta pujada i m’ha trancat el ritme, però content”.

El Josep Amell feia la millor marca de la temporada, sent la seva 3era cursa, amb 46’ 36.

El Florenci Mata feia la 8ena de la temporada amb 48’ 12 “cursa ràpida però he anat ha gaudir molt”.

El Felipe Cavanillas corria la 6ena amb 50’ 37 “m’ha encantat la cursa i el circuit, el meu crono ho dono per bo, he pogut seguir ritme constant”.

El Joan Luque corria la 9ena de la temporada amb un registre de 53’16:
“la pitjor de tota la temporada per diverses raons, pensava que era plana i d’això res, aquesta carrera és molt trencacames i del km 6 al km 8 aprox., pura pujada, la del Paral ·lel, trencament de ritme total, hi ha carreres més planes que aquesta amb diferència, Vilafranca i Vilanova, Cambrils, etc, vent important de cara a alguns trams i per a mi una mica de fred.
M’ha agradat l’organització, l’ambient uns 4.000 atletes i algunes parts del circuit.

La meva carrera anava bé, passava el km 5 en 24 ’30, una mica menys de 5′ el km, en què pensava tirar a la segona part però entre la pujada del Paral ·lel i que en el km 9 he notat un tiró al isquio, i ja m’ho conec, s’ha anat tot en orris, l’últim mig km he hagut d’anar caminant per no forçar el isquio i acabar trencant, al final he acabat amb 53 ‘llargs, però amb el meu gps em sortia 10,300 km, també segons el meu gps meu millor 10.000 de avui ha estat en 50 ’30, de manera que la dono per bo el temps, però no bo el isquio, a veure com respon els pròxims dies. És el que hi ha, quan menys t’ho esperes fas la marca de l’any i quan més ho busques et surt tot a l’inrevés. Però cal seguir sent positiu i somriure a la vida, ara si tot va be a per la mitja marató de Granollers”.