Inscripcions obertes al 3r 10K Vilafranca

10k logo-organitzadorsEls 10k de Vilafranca ja té data pel 2013: serà el 27 de gener, últim diumenge del mes.

La 3era edició mantindrà el mateix circuït que l’edició anterior, un circuït molt pla sent un dels més ràpids de Catalunya i idoni per fer grans marques. Tot urbà i es desenvolupa pels llocs més emblemàtics de la Vila.

S’amplia el llistó d’inscripcions a 1.600 atletes. No espereu a fer les inscripcions, l’any passat es van exhaurir en 14 dies.

Una de les novetats importants és que hi haurà calaixos de sortida, atenent una demanda generalitzada dels atletes. Per poder accedir al calaix de sortida l’atleta a l’hora de fer la inscripció haurà de dir la millor marca assolida l’últim any en una cursa de 10k.

Un altra novetat a tenir molt en compte és que la sortida serà a les 11 del matí.

Com cada any, l’organització d’aquesta cursa és a càrrec de l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, una cursa que ha anat a més i compta amb una gran acceptació dels atletes catalans. L’any 2011 (1a. edició) va tenir 700 inscrits i el 2012 un total de 1.200.

Inscripcions i informació a la web oficial de la cursa 10K de Vilafranca