Crono-escalada

Des de l’any 2000 i de forma ininterrompuda, se celebra a finals de temporada (maig-juny) aquesta divertida cursa, oberta únicament als nostres atletes, amics i convidats.

És una cursa de muntanya, es busca una distància assequible, entre 10 i 15 kms, i cada any se celebra en algun lloc diferent de la nostra comarca. La modalitat és de “crono” és a dir, surt un atleta cada minut, des del més lent fins al que acredita millors marques.

És una bonica forma de tancar la temporada plegats tot i coneixent nous i bonics recorreguts de muntanya propers. Cada any l’organitza algun atleta o atletes voluntaris del club. Entre altres llocs l’hem celebrat a la Muntanya de Sant Pau, el Pic del Castellà, el Castell de Subirats, el Castellot, Mediona, Sant Llorenç d’Hortons, l’Arboçar, Cantallops, Clapí Vell….

S’acaba la matinal amb l’entrega de premis, després d’un bon pica-pia entre tots els corredors, amics i familiars. És un bon dia per compartir i per a conèixer-nos.

LA XVIII CRONO ESCALADA 2017- Castell de Subirats de 11 Kms SERÀ EL 4 DE JUNY

Crono Escalada 2017 “Castell de Subirats” 4 de junyportada 2017

Els grans amics del club de Sansa Sua…Tot ens organitza la Crono Escalada 2017, que serà al preciós Castell de Subirats que serà el 4 de juny.
La cursa té 11,3 kms, sortida i arribada al parking del Castell, és puja a les Antenes, punt més alt, 529m situat al km 5,5, el més baix està a 296m, total de desnivell acumulat 800m.

El circuit es molt guapo, amb unes impressionants vistes al Penedès i Montserrat, té de tot, pista, senders, corriols i alguna part tècnica, però és molt corrible, la part més dura es del km 0 al 1 que té una forta pujada, la resta va combinant pujada, pla i baixadeta fins el km 5,5 que és comença a baixar.

Només poden participar els atletes dels dos clubs i atletes o clubs convidats.

Les Inscripcions s’obriran el 15 de maig fins el 1 de juny, i les podeu fer per WhatsApp: 674 31 32 78 , o email fondistespenedes@fondistespenedes.com

Us passem el track

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16561811
https://connect.garmin.com/modern/activity/1592320338
https://www.strava.com/activities/880106121