Crono-escalada

Des de l’any 2000 i de forma ininterrompuda, se celebra a finals de temporada (maig-juny) aquesta divertida cursa, oberta únicament als nostres atletes, amics i convidats.

És una cursa de muntanya, es busca una distància assequible, entre 10 i 15 kms, i cada any se celebra en algun lloc diferent de la nostra comarca. La modalitat és de “crono” és a dir, surt un atleta cada minut, des del més lent fins al que acredita millors marques.

És una bonica forma de tancar la temporada plegats tot i coneixent nous i bonics recorreguts de muntanya propers. Cada any l’organitza algun atleta o atletes voluntaris del club. Entre altres llocs l’hem celebrat a la Muntanya de Sant Pau, el Pic del Castellà, el Castell de Subirats, el Castellot, Mediona, Sant Llorenç d’Hortons, l’Arboçar, Cantallops, Clapí Vell….

S’acaba la matinal amb l’entrega de premis, després d’un bon pica-pia entre tots els corredors, amics i familiars. És un bon dia per compartir i per a conèixer-nos.


CRONO ESCALADA 2015LA XVI CRONO ESCALADA 2015- MARMELLAR de 12 Kms SERÀ EL 28 DE JUNY

La cursa començarà a les 8,30 del matí, pel tema de la calor i la sortida i arribada serà al carrer principal de les Pinedes Altes (Montmell), on hi ha aparcament per a tothom, els atletes aniran sortint de dos en dos, enllà i aniran buscant el cim d’ella.
Els dos primers kms són per començar a agafar ritme i corre sense dificultat, a partir d’aquí comença la pujada per un camí ampla fins a arribar al km 5, a on està el cim, enllà hi serà l’avituallament, una vegada fet el cim comença la baixada que es pot donar canya, fins al km 10 que és una mica tècnica i finalitzar.
La cursa té 1.518m de desnivell acumulat,
Tota ella transcorre per camins i senders amples, quasi en la gran majoria del recorregut, amb bastants diferents tipus de paratges.
Serà una cursa per gaudir i donem les gràcies al Laureano Moreno per fer possible aquesta 16ena Crono Escalada.
Com ja sabeu només poden corre els nostres socis i amics que vulgueu convidar, el dia de la cursa podeu portar la família, ja que després hi ha un pica pica per comentar la cursa i el lliurament de premis.
Aquí us deixem els tracks de la cursa, via endomondo o garmin.

 

https://www.endomondo.com/workouts/505313126/19297527?country=es&lang=en&measure=metric&o=course