DOME VENTURINI I LUCIA BARRIO DOMINEN LA CRONO ESCALADA A L’ORDAL

DOME VENTURINI I LUCIA BARRIO GUANYADORS DE LA CRONO ESCALADA A L’ORDAL

Cel cobert, temperatura genial per córrer, 18 graus, a la muntanya, la clàssica Crono Escalada de Fondistes Penedès, van 19 edicions, que cada any és corre a un lloc diferent del Penedès, enguany era a l’Ordal, organitzada pel l’Esteve Pi, cursa de 10,5 kms amb sortida i arribada al pavelló d’esports del poble, atletes finalitzats: 48, sent una de les edicions amb més participacions.

La sortida es va donar a les 9 del matí, sortien de dos en dos, uns metres d’asfalt fins agafar els senders, camins i boscos de la zona, sent una preciosa cursa, amb 500m de desnivell acumulat, el punt més alt estava al km 2,5, a 464m.

El gran guanyador de la general va ser l’atleta Domo Venturini que ho feia amb un gran registre de 44’30, corrent a una mitjana de 4’14 el km, Dome va imposar un fort ritme i treia al segon classificat més de 2 minuts, que va ser el Jordi Bricollé del Sansa Sua tot que va fer 46’50, en el tercer lloc entrava l’atleta del Miostaf, el Modest Fernández amb 47’58, en quart lloc Pedro Giménez amb 48’55 i en cinquè lloc el Raef Monder del Sansa Sua tot amb 49’47.

En fèmines la guanyadora ha estat l’atleta de Fondistes Penedès la Luci Barrio que va fer una gran cursa finalitzant amb un crono de 57’16 corrent a una mitjana de 5’27 el km, la segona classificada va ser la Júlia Escofet amb 1h 10’ i en el tercer lloc entrava la Carmen Expósito amb 1h 12’.

Al final es va lliurar els trofeus i és va fer el pica pica, tot finalitzar feia presencia la pluja.

Totes les fotos de la crono al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/kGNqX4SKoPyvZD5U8