THILO A LA TRAIL DE SANT ESTEVE DE PALUTORDERA

THILO A LA TRAIL DE SANT ESTEVE DE PALUTORDERA

27 kms , 2.270m de desnivell acumulat, 1.135m de desnivell positiu, 197 atletes finalitzats en el Trail de Sant Esteve de Palautordera, El municipi de Sant Esteve es localitza al nord-est de la comarca del Vallès Oriental, en el vessant de ponent del Montseny, damunt una terrassa fluvial de la Tordera.
Aquest conjunt de característiques li permeten gaudir d’un entorn natural i paisatgístic atraient i d’un clima suau i sec. Els seus límits municipals es troben entre Fogars de Montclús, al nord; Mosqueroles, a l’est ; Santa Maria de Palautordera, al sud, i Sant Pere de Vilamajor, a l’oest. La superfície del seu territori és de 10,7 km2 i el nombre d’habitants és de 1.641.

Entre els 197 atletes hi havia un atleta de Fondistes Penedès, el Thilo Schliebener que feia els 27 kms en 3h 22’:

“Un trail exigent, tècnicament i físicament. Temps ideal, organització perfecte, marcatge perfecte. He disfrutat molt!”.