FONDISTES ALS 7 CIMS

2 FONDISTES ALS 7 CIMS

La clàssica marxa del 7 cim tenia lloc com cada any el 1er diumenge de maig.

La Marxa de Resistència 7 Cims és una prova no competitiva de resistència individual per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut actual, senyalitzat i amb sortida i arribada a la població de Torrelles de Foix, té una distància de 59,0 Km. i 4.746 m. de desnivell acumulat que transcorre per la serralada prelitoral, on es troben les muntanyes i cims més emblemàtics de la zona.

Durant el trajecte s’enllacen set cims, el Clapí Vell, Puig de l’Àliga, el Montmell, el Montagut, Puig Formigosa, Puig Castellar i Puig de les Agulles que estan repartits per quatre comarques, Alt Penedès, Baix Penedès, Alt Camp i Anoia, tot passant per les poblacions de Torrelles de Foix, Pla de Manlleu, Aiguaviva i Pontons, a més dels municipis del Montmell, Querol i la Llacuna.

Com sempre tenim atletes de Fondistes Penedès entre els marxador, enguany hi havia dos del club:

El Florin Radu que porta varis anys fent aquesta gran marxa, avui aconseguia 8h 20’:

“El tiempo ha acompañado,  me he perdido ya que las marcas en algunos sitios eran deficientes, tuve que hacer casi 2 km de más, pero ya está hecho”.

El Pep Duque que aconseguia 11h 40′:

“Circuit dur però molt maco, tot i que he patit satisfet tant per la marca com pel poc entrenament que portava i que he pogut córrer moltes estones!!!
Una mes al sac !!!”