FONDISTES ALS 10K DE CORBINS

FONDISTES ALS 10K DE CORBINS

Corbins és un petit poble de la comarca del Segrià, Lleida, principalment dedicat al conreu de la fruita dolça (poma, pera, préssec, nectarina, pruna i cirera). I d’aquesta ultima fruita hi ha una cursa dedicada a ella, la Cursa de les Cireres, de 10 kms, molt maca que passa pels voltants del poble, terreny mixt, ondulada amb una forta pujada al km 6, organització 10, tot el poble participa en la cursa i surt tot perfecte.

El handicap dels atletes va ser la forta calor, tot i començar a les 9:30, van finalitzar 200 atletes a la cursa de 10k, dels quals dos eren de Fondistes Penedès, el Joan Luque que tancava la temporada, sent aquesta la seva 13ena cursa de 10k d’aquesta temporada, realitzava un crono de 53’ 25.

I la Quima Baena que realitzava un crono de 1h 04’, era la seva 7ena cursa de 10k de la temporada.