3 FONDISTES A LA MITJA MARATÓ D’IGUALADA

3 FONDISTES A LA MITJA MARATÓ D’IGUALADA

La Mitja Marató d’Igualada es feia en una nova data, ha passat del maig, sent nocturna en dissabte, a l’abril i diumenge al matí a més amb recorregut canviat, Igualada, Vilanova del Camí i Sta. Margarida de Montbui, abans era urbana i pel centre de la població, van finalitzar 88 atletes, l’any passat van ser 150, entre els 88 tres eren de Fondistes Penedès, el Fran Patón que finalitzava amb 1h 22’ en el lloc 10è de la general:

“Tenía ganas de hacer un buen entreno aunque las piernas no estén para mucho, circuito rompepiernas agua y viento por un tubo, hacía tiempo que no veía una carrera tan mal organizada, coches por el medio, calles sin marcar por donde tirar, total que me equivoque 500mts mas un desastre todo, pero buen entreno”.

El Josep Maria Canela entrava amb 1h 34’:

“Molt bones sensacions mes que la marca feta. Però una mica trenca cames es i ha plogut molt, he corregut també molta estona sol”.

El Carlos Pellicer feia la 1era mitja de la temporada i tornava a la competició desprès de 2 mesos, aconseguia 1h 48’:

“Mitja Marató molt trencacames i dura sota una intensa pluja”.

També hi havia una cursa de 10k en la que participaven 56 atletes.