Dos Fondistes a la Botifarunner

Dos Fondistes a la Botifarunner

A la clàssica cursa de muntanya de la Llacuna, la Botifarunner anaven dos atletes per córrer cada atleta en una de les distancies que organitzaven, la de 22k de 1.000 m de desnivell positiu i la de 11k amb 500m de desnivell positiu.

A la de 22k corria el Florin Radu que feia la 5ena cursa de muntanya de la temporada, realitzava 2h 34’, entrant en el lloc 95è de la general, van finalitzar 185 atletes.

A la de 11k debutava com atleta de Fondistes Penedès el David Bertran amb 1h 11’, entrant en el lloc 26è de la general:

“Molt content! Primera cursa amb la camiseta del club, tot i que muntanya no és el meu fort. No tenia pressió de temps i suposo que per això he disfrutat més i l’he gaudit. I com he estat bé de cap i de cames he pogut apretar”.

Van finalitzar 145 atletes.

#fondistespenedes #correr #run #runners #correntperCatalunya