Presentada la 8ena edició dels 10k de Vilafranca

Un any més ha tingut lloc la presentació/xerrada dels 10k de Vilafranca, un acte obert a tothom i que aquest any ha tingut lloc al Complex Aquàtic, els ponents d’aquesta edició han estat el 4 vegades olímpic i recòrdman de la nostra cursa, el Carles Castillejo i el veterá atleta el Domingo Pablos que ha corregut 112 maratons.

Es va començar a les 20:30 després de l’entrenament amb el Carles Castillejo, l’Anna Doblas, regidora d‘esports de Vilafranca obria la presentació per anar seguint els ponents i els membres de Fondistes Penedès.
Xerrada amena i que es va gaudir escoltant els seus consells, experiencies I les seves vivències.

Es va finalitzar amb un pica pica i una copa de cava.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.