Florin als 5 cims

Florin als 5 cims

El Florin Radu corria la cursa de 5 cims de Corbera de Llobregat de 26 kms amb 1.200m positius, ho feia amb 3h 04’.

La Cinc Cims és més que la cursa de muntanya de Corbera de Llobregat. És una festa de l’esport de muntanya que reuneix cada segon cap de setmana de gener unes 4.000 persones al voltant d’un esdeveniment esportiu entre corredors i corredores, acompanyants, voluntaris i públic general.

Tot el poble de Corbera de Llobregat es volca en l’organització d’aquesta cursa fent sortint als carrers i a les muntanyes que envolten el poble. Totes les associacions i entitats locals participen convertint un esdeveniment esportiu en una festa plena d’ingredients culturals com els gegants, castellers, grups musicals i batukaires.

Els principals arguments de la Cinc Cims Experience són:

25 quilòmetres de cursa de muntanya coronant els cinc cims que envolten la vall de Corbera de Llobregat amb un desnivell positiu de 1.300 metres.

25 quilòmetres plens de públic entregat en animar, ajudar i acompanyar a tots els corredors i corredores. Una veritable experiència realment diferencial.

25 quilòmetres on no es para de pujar i baixar, corrent o caminant, saltant o grimpant.