Aquest divendres presentació de la 10k de Vilafranca 2018
 
Aquest divendres dia 19 tindrà lloc la clàssica presentació dels 10k de Vilafranca, com sempre oberta a tothom, l’acte tindrà lloc a les 20:15 al recinte del complex aquàtic, a la presentació hi hauran els següents ponents: el recordman de la nostra cursa el 4 vegades olímpic el Carles Castillejos, el veterà atleta el Domingo Castro que té als seus peus més de 100 maratons, la regidora d’esports de Vilafranca, l’Anna Doblas i Fondistes Penedès.
 
Abans de la presentació hi haurà a les 19h un entreno amb el Carles Castillejos, nomes pels atletes inscrits als 10k.
 
Al finalitzar hi haurà un pica pica i una copa de cava.
http://www.10kvilafranca.org/
 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.