Thilo corre el Tour del Tirol

Thilo corre el Tour del Tirol

Tres dies, tres proves diferents, 10k, marató i 23 kms, total 75 kms amb més de 3.500m de desnivell positiu.

Únic al món, el Gran Tour de Tirol es corre pels Alps, amb una impressionant bellesa i unes jornades molt intenses, ja que divendres fan la cursa de 10k, el dissabte la marató amb 2.345m de desnivell positiu i diumenge si no han tingut prou amb la marató una cursa de 23 kms amb 1.200m de desnivell, tot per unes dures muntanyes amb fortes rampes, els atletes han de recuperar força bé per assimilar els tres dies.

Un dels atletes de Fondistes Penedès feia anys que ho tenia al cap aquest gran repte i per fi va poder presentar-se a aquesta bella cursa, era el Thilo Scheliebener que ho tenia com el gran repte d’aquesta temporada.

El divendres corria la cursa de 10k i ho feia amb 45’52:

“Es corre en un poble de muntanya a 700m de altura. Feia fred de 4° i va començar a ploure just abans de sortir (17:30). Eren 3 voltes cada una amb un desnivell positiu de 100m. Molt dur per un noi de Vilanova…”.

El dissabte feia titànicament la marató (42kms) i aconseguia 5h24’, entrant en el lloc 179 de la general de 500 atletes i 16 de la seva categoria:

“Avui tocava el Kaiser Marató! Amb molt poca pluja però a dalt hi havia nevat, 5cm de neu. La cursa te 42km i 2300m de desnivell positiu. La van votar com una de las 3 maratons de muntanya mes bonics del mon – tenen raó!.

I diumenge feia la cursa de 23k amb 3h 23’, acabant en el lloc 17è de la seva categoria:

“He fet la ultima cursa del Tour de Tirol – el trail de 23km amb 1200m de desnivell positiu. Molt maco, però un sofriment molt gros, després de la marató feta ahir! Avui amb pluja i 8° – cursa molt maca per bosc; òbviament amb rampes fortes i baixades molt tècniques”.

Thilo ha culminat un dels seus moments més brillants de la seva carrera esportiva al aconseguir un repte d’aquesta envergadura.