Fran Patón i Lucia Barrio guanyadors de la XIXena Crono Ruta

Fran Patón i Lucia Barrio guanyadors de la XIXena Crono Ruta

10 del matí, dia radiant, temperatura de 16 graus, els atletes van sortint un a un cada minut per afrontar individualment la Crono Ruta de Fondistes Penedès de 10k en un circuit ondulat que va des de Les Cabanyes fins Guardiola per la Carrerada.

Poc a poc es va omplint d’atletes el recorregut que és d’anada i tornada fins arribar de nou a les Cabanyes, sent al final el gran triomfador el Fran Patón que aconseguia entrar amb un crono de 36’48, corrent a una mitjana de 3’41 el km, és la setena vegada que guanya la crono i ha fet millor crono que l’any passat.

La gran guanyadora fèmina ha estat la Lucia Barrio que ho feia amb 46’53 corrent a una mitjana de 4’41 el km, és la segona vegada que guanya aquesta prova, ja ho va fer l’any passat.

En masculí el segon classificat ha estat  el Rachid Achcaoucaou amb 38’51.

El tercer ha sigut el Santi Hervas amb 39’54.

El quart el Alex Ferret amb 39’58 i el cinquè el Miquel Compte amb 41’01.

En dones la segona classificada ha estat la Raquel Marín amb 55’12.

En categories els guanyadors han estat en la cat.1 el Josep Maria Canela amb 42’57, el Vicente Gil amb 45’53 de la cat. 2, el Joan Jiménez en la cat.3 amb 44’34, el Blas Herrera en la cat.4 amb 44’06 i el Jaume Bertran amb 43’19 en la cat. 5.

Van participar 25 atletes i tot va finalitzar amb el lliurament de premis i pica pica.