Fondistes corren a diferents llocs, Cornellà, Vilanova i Vallirana

Fondistes corren a diferents llocs, Cornellà, Vilanova i Vallirana

Als 10k de Cornellà anaven dues atletes, la Lucia Barrio que feia la segona cursa de la temporada i assolia la millor marca de la temporada al finalitzar amb 46’ 20, entrant en el lloc 10 de la general femenina:
“He acabat amb molt bones sensacions, sense ressentir-me de la lesió patida fa unes setmanes, millor del que m’esperava, bona cursa i bona organització.
L’altre atleta era la Raquel Marín que aconseguia marca personal al entrar amb 54’03, millorant en més de tres minuts:
“he anat amb la sensació de poder donar més però retenint una mica perquè havia sentit que del km 4 al 6 venien dues pujades, després sí a ritme de donar-ho tot i arribar a la meta, amb bones sensacions”.
Van corre 550 atletes.

A les 4 milles (6,4 kms) femenines de Vilanova anaven tres atletes:

La Maribel Fernandez que aconseguia entrar en el lloc 15è de la general amb 36’51
La Yolanda Arroyo que feia la 1era cursa de la temporada amb 44’15, la Pilar Gallego que aconseguia 48’57:
“Avui Vilanova cursa 4milles femenines, cursa amb causa benèfica .. tot dones, les que corríem i les caminants, 375 en total, organitzada per les dones del Xterra, organització molt bona i col•laboradors en tot el circuit, molt pla. Llàstima la pluja.
Nomes començar ha començat a ploure, fins el km.4 per mi genial, circuit pla, organització genial, i ben muntada. He disfrutat molt la cursa i de l’ambient de dones corrent i caminant.
Van acabar 115 atletes.

El dissabte a Vallirana es desplaçava el nostre atleta, Esteve Pi per corre la cursa de muntanya del Mussol nocturna i de 10k, l’Esteve aconseguia 57’21 entrant en 10è lloc.