Cele a Noruega 21kms

Cele a Noruega 21kms

Dins de la seva preparació per anar a la marató de Berlín que serà el pròxim 24 de setembre, el nostre atleta, el Cele López va corrent mitges maratons per Europa, aquesta vegada ho feia a la mitja marató de Knarvik a Noruega, el Cele aconseguia 1h 44’, sent la seva 3era mitja de la temporada, que millor que ell per explicar la seva vivència:

“Cap dé setmana a Knarvik a la Knarvikmila, a 25 k de Bergen. Durant 3 dies fan tot tipus de curses per la muntanya i també d’asfalt, de totes les distancies i per tota la família.

Faig amb la Carme la de 5 k el dissabte i el diumenge corro la mitja.

Temperatura molt bona per córrer, entre 16 i 18°c. Recorregut de perfil molt accidentat, (no oblidem que estem a la zona del començament dels fiords). He acabat amb 1h 44′ . Molt content per lo complicat del perfil del terreny i també per que he estat tot el cap de setmana refredat i amb una mica d’otitis. Grans paisatges i gran cultura de corredors, amb una mitja d’edat molt superior a d’altres llocs. Gran lliçó!!!”.

Ara a esperar el 24 de setembre.