La XVIIIena Crono Escalada Castell de Subirats guanyada per Raef Monder i Imma Gomez

La XVIIIena Crono Escalada Castell de Subirats guanyada per Raef Monder i Imma Gomez

Com cada any la Crono Escalada de Fondistes Penedès s’organitza en una muntanya de la comarca i aquest any va tenir lloc al Castell de Subirats, que tornaven de nou desprès de 16 anys ja que els grans amics del club de Sansa Sua…Tot es van oferir a organitzar-la i ho van fer amb un gran marcatge i un gran recorregut.

 

La cursa va ser de 11,3 kms amb sortida i arribada al pàrking del Castell, és pujava a La Creueta (les Antenes), punt més alt, 529m situat al km 5,5, el més baix està a 296m, total de desnivell acumulat 800m.

El circuit era molt guapo, amb unes impressionants vistes al Penedès i Montserrat, té de tot, pista, senders, corriols i alguna part tècnica, però és molt corrible, la part més dura va ser del km 0 al 1 que tenia una forta pujada, la resta va estar combinat pujada, pla i baixadeta fins el km 5,5 que és va començar a baixar fins el 9,5 que pujava fins el Castell.

Els atletes van sortir a les 9 sota un dia genial per corre, bona temperatura, el cel estava cobert i amenaçava pluja, cada minut sortia un atleta, fins els 30 inscrits, cada atleta tenia que lluitar en contra del seu crono i entrar el més aviat per optar a un lloc de podi.

El guanyador va ser el atleta del club Sansa Sua…Tot el jove Raef Monder que ho feia amb 51’04, corrent a una mitjana de 4’31 el km.

Al segon lloc entrava el Fran Patón de Fondistes Penedès amb 55’23.

En el tercer lloc el David Cortés amb 57’22, quart el Thilo Schliebener amb 59’24 i cinquè el German Baquedano amb 59’47.

En dones la guanyadora va ser l’atleta del club Sansa Sua…Tot l’Imma Gomez amb 1h 19’.

En categories va estar els següents atletes els premiats:

Cat 1: Florin Radu amb 1h 01’, cat 2: el Txiqui Olivella amb 1h 02’, cat 3: el David Ollé amb 1h 02’, en cat 4: el Manel Pareja amb 1h 00’ i cat 5: el Jaume Bertran amb 1h 03’.

Al final és va el pica pica i lliurament de premis.