Francesc Patón i Gemma Romeu guanyadors del XIXè Campionat de Muntanya

Francesc Patón i Gemma Romeu guanyadors del XIXè Campionat de Muntanya

El XIXè Campionat de Muntanya, temporada 16-17, que és basa en les curses corregudes d’aquesta modalitat organitzades al Gran Penedès, ja té la seva classificació final.

En el apartat masculí el dominador de la muntanya ha estat el Fran Patón que ho torna a guanyar-lo desprès de dos anys amb 603 punts, sent les curses que li ha puntuat a la Crono Escalada, Trail Senders del Penedès, Canyelles, Arboç i Santa Fe

Al segon lloc tenim al Rachid Achcaoucaou amb 594 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la Correbocs.

El tercer lloc i 1er veterà està ocupat pel Jaume Bertran amb 524 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la cursa nocturna de la Granada.

El quart lloc ha estat el Pedro Garcia amb 458 punts, sent la cursa que més li ha puntuat els 7 cims.

El cinquè lloc està ocupat pel Florenci Mata amb 446 punts, sent la cursa que més li ha puntuat la la cursa nocturna de Torrelles.

En dones la Reina de la muntanya ha estat la Gemma Romeu amb 444 punts, ho guanya per primer cop, les curses que li han puntuat han estat la Trail Senders del Penedès, la Cursa de l’Encantada de 25k i els 7 cims.

Al segon lloc tenim a la Lourdes Balaguer amb 396 punts i la Dioni Monsalve amb 334 punts en el 3er lloc.

Han puntuat 42 atletes, s’han corregut 95 curses, sent el Florenci Mata el que més curses ha fet amb 7, les curses amb més participació han estat la Crono Escalada amb 26, seguida de la Trail Senders del Penedès amb 16, total de kms correguts 1.462.