El Jaume Boquera ja porta 21 etapes del Camino de Santiago

El Jaume Boquera ja porta 21 etapes del Camino de Santiago

El Jaume Boquera va començar el 18 d’abril i continua endavant amb el seu pelegrinatge de 1.116 kms i vol fer-lo en 36 dies aproximadament, anar de Vilafranca del Penedès fins Santiago de Compostela, passant pels camins catalans, de l’Ebre i el clàssic el Francès, en el que està actualment, a dia d’avui dilluns 8 de maig ja porta 21 etapes i més de la meitat dels kms dels que ha de fer,  porta 652 kms i li falta 464 kms,

Aquesta tercera setmana, les etapes que ha fet han estat:

La quinzena entre Alfaro y Calahorra de 25 kms, “avui per sort no ha estat dura, ja estic a la Rioja, assembla que estigui al Penedès”.

La desena entre Calahorra i Arrubal de 37 kms “ etapa dura per ser llarga i amb tres ports, a més amb pluja, he acabat cansat però vaig bé, començo a trobar més caminadors, estic molt sol a l’alberg”.

La dissetena entre Arrubal i Logroño de 18 kms, “per sort avui era una de les curtes, ara a gaudir de la ciutat i del Rioja, ja tocava una de bona”.

La divuitena entre Logroño i Azofra de 35 kms amb tres ports de muntanya“ ja estic al camí clàssic i ja no vaig sol, hi ha molta gent fent el camí i de totes les nacionalitats, l’alberg està ple, avui m’he vist fort i het una mica més del que tenia previst, l’únic problema d’avui ha estat la pluja i el vent”. Ja li falta 578 kms

La dinovena etapa va ser entre Azofra i Belorado de de 39k “Ventolera molt forta, ja estic a la província de Burgos (Castilla-Leon)

La vintena etapa entre Belorado i Cardañuela de Rio Pico de 37k “ja estic a 15 kms de Burgos, avui calor, ha tocat la màniga curta, etapa dura he pujat el alto de Pedraja de 1.162m i el Alto Matagrande de 1.079m, ja porto 619 kms i falten 509”.

La vint-i-unena entre  Cardañuela de Rio Pico i Hornillo del Camino de 33k “Burgos ja queda enrere, el camí està massificat, albergs plens, pelegrins que es queden sense llit, per tant han de fer més kms per arribar al següent poble o agafar un taxi de pelegrins que els porti, hi ha molt de negoci amb el camino de Santiago, ara mateix en aquest petit poble hi haurà uns 400 pelegrins.

Avui etapa amb molta calor, pels propers dies s’espera pluja, avui em noto una mica cansades les cames però a continuar endavant”.

La setmana que ve el Jaume ja estarà segon les previsions amb 28 etapes i més de 800 kms.