Al Jaume li falta 238 kms

El Jaume Boquera continua dia a dia sumant kms en el seu pelegrinatge a Santiago Compostela, ja porta més de 800 kms  i 28 etapes, a dia d’avui ja està per terres de Lleó, continua molt bé tot i que ja nota tants dies i tants kms, dies amb fred, dies amb pluja i vent i dies amb calor, aquí us passem el seu diari, d’aquesta setmana:

La vint-i-dosena etapa va ser de Hornillo del Camino fins Itero de la Vega (Palencia) de 31k “Avui moment molt dur amb el Teso de Mosterales amb un 12% de desnivell en 2 kms, camins sense final, menys mal que no ha fet calor, ahir un bon moment al sopar amb un pelegrì Italià altre de Txèquia i la cambrera, fent amistats”.

La vint-i-tresena etapa entre Itero de la Vega i Calzadilla de la Cuesta de 50 kms, en 10,15h parant a dinar “llargues rectes de pista molt plana, he anat fent i m’he passat, però bé, avui ha plogut dos cops, ha sortit el sol, ha fet  vent i sempre màniga llarga, he guanyat un dia, demà toca curta, ja estic a prop de Leon”.

La vint-i-quatrena etapa entre Calzadilla de la Cuesta i Sahagun de 22 kms,  “He sortit a les 7 del matí he arribat a les 12 del migdia, movil ko, avui etapa fàcil però vent, fred i pluja”.

La Vint-i-cinquena etapa entre Sahagun i Reliegos de 31k, “tot el matí pluja i més pluja, uffff, ja estic quasi a Lleó”.

La vint-i-sisena etapa va ser de Reliegos a León de 26k “avui amb el Alto de Portillo, molt de fred”.

La vint-i-setena va ser de León a Santibañez de Valdeiglesias de 37k, “avui he incrementat uns kms dels que tenia previst, molt de fred tota l’etapa, entre 6 i 15 graus”.

La vint-i-vuitena entre Santibañez de Valdeiglesias i Rabanal del camino de 33 kms  “una més a la saca”.

Ara ja li resta uns 238 kms i 8 dies, per tant la propera crònica ka farem tot just abans d’arribar i per fer la de la seva arribada.

Foto muntatge de les que ens va passant dia a dia.