6 Fondistes als 7 Cims

6 Fondistes als 7 Cims

Com cada any el primer diumenge de maig hi ha al Penedès la marxa dels 7 Cims de 59k, una marxa molt dura però molt maca, participaven 650 atletes dels quals 6 eren de Fondistes, a més Fondistes Penedès per primer cop la compta com una cursa de muntanya dins del seu campionat, pel qual té un valor afegit amb respecta als anys anteriors.

El Raul Navarrete era el primer del club i ho feia amb 7h 29’

La Gemma Romeu i el Blas Herrera la feien junts i entraven amb 9h 09’:

“Molt contenta per haver acabat aquest gran repte, super agraïda al Blas que m’ha acompanyat tota la cursa i en el darrer mes i mig d’entrenos, tot i una forta torçada al turmell al km 21 he pogut acabar-la”.

El Jaume Morató que cada any la fa finalitzava amb 11h 47’.

El Lluis Balagué entrava amb 12h 02’, “per fi la he acabat”.

El Rafel Lopez entrava amb 13h 05’, volia fer la amb el meu amic Marc Grases, repte aconseguit”.