Tres Fondistes a Lleida

Tres Fondistes a Lleida

A la ciutat de Lleida hi havia la 10k Cursa dels Templers, una cursa que donava la sortida a les 10:30 d’un matí fresc, 5 graus i un ambient de 400 atletes, el circuit era urbá i ondulat tirant a pla, excepte el primer km que era pura baixada i l’últim que era pura pujada.

Fins aquí anaven tres Fondistes, el Vicente Gil que aconseguia 44’06, sent la seva 2ona millor marca de la temporada:

“He acabat amb bones sensacions millor que a Sitges, bona cursa m’ha agradat, però llàstima del km pujada al final”.

El Felipe Cavanillas que corria la sisena de la temporada amb 54’15:

“Primera part molt bé, però la segona part se m’ha fet dura sobre tot l’últim km, la cursa és molt guapa i molt bona organització”.

El Joan Luque que tornava desprès de dos mesos amb 59’50:

“Entreno fet, no volia exprimir-me i he decidit anar amb les llebres de 60’, volia sentir l’ambient d’una cursa per no entrenar sol, avui tocava carrera continua lenta i aconseguit, la cursa m’ha encantat, molt guapa, mai havia corregut a Lleida ciutat, amb una organització molt bona i gent molt simpàtica”.