Thilo torna als 42k i fa la marató de Treviso

Thilo torna als 42k i fa la marató de Treviso

Thilo Schliebener desprès de 6 anys de lesions i operacions torna a fer una marató i ho fa a Treviso Itàlia, una gran noticia pels amics Fondistes que veuen com els atletes van recuperant-se i tornant als 42 kms, Thilo aconseguia una marca de 3h 16’ i que millor que ell per explicar la seva vivència:

“Vam començar amb 8° i pluja però després va millorar el temps. La cursa pasava per lazona rural a prop de Treviso (zona de espumoso “prosecco” i per tant semblant al Penedès, amb gent animant. Vaig començar mes ràpid que planificat, fent la mitja en 1:30h, i vaig pagar el excés a la segona meitat fent un crono de 3:16h al final. Però estic molt content – la primera marató fa 6 anys crec, i sense lesió!!! …i demà visitarem Venècia…