Marató de Barcelona, arriba la gran cita

Marató de Barcelona, arriba la gran cita

Aquest diumenge els atletes de Fondistes Penedès tenen una cita a la gran marató de Barcelona, com cada any molts dels nostres atletes entrenen de valent per arribar a una de les cites més importants de la temporada.

La marató de Barcelona continua en la seva línia de tenir més de 15.000 atletes arribats, amb el mateix recorregut dels últims anys, un recorregut molt pla en varis llocs d’ell però ondulat en altres i dur al final, s’ha de pujar el paral•lel per que l’arribada està situada al mateix lloc de la sortida la Plaça Espanya.

S’espera un dia genial per córrer amb temperatures mínimes de 9 graus i màxima de 17 graus, dia assolellat, un consell hidratar-se bé els dies previs a la marató i en cursa des del primer avituallament.

No us inventeu res del que feu normalment en els entrenaments o competicions de menjar o beure, no estreneu res de roba, utilitzeu el que sabeu que us anirà bé.

Heu entrenat molt aquests mesos, teniu que corre amb molt de cap i ser molt freds tota la marató, però sobre tot els primers 20 kms, ja que de passar-vos us podeu trobar el mur més endavant, sou uns privilegiats pel fer d’estar en la línia de sortida d’una marató i sereu més privilegiats a l’hora de finalitzar-la.

Molta sort a tots, que tingueu una gran marató.

(Foto de l’any passat)

Tota la info de la cursa a la seva web:
http://www.zurichmaratobarcelona.es/