8 herois/na a la marató de Barcelona

8 herois/na a la marató de Barcelona

Un altre any dia important per Fondistes Penedès ja que hi havia la marató de Barcelona, dia important per 8 atletes                 que han entrenant, competint i han estat en la aquesta impressionant marató.

La sortida es va donar a les 8:30 d’un matí amb cel cobert però que desprès sortiria el sol, temperatura bona, 12 graus i màxima de 18, més de 16.000 herois/nes i una gran organització, recorregut preciós pels llocs més emblemàtics de la ciutat i ambient pels carrers en alguns punts amb molta animació.

Els primers del club van ser el Blas Herrera i el Raul Navarrete que feien 3h 16’, aquest últim fent marca personal millorant en 1 minut:

Blas comentava:

“Molt content per fer de nou la marató i més si tinc en compte que no he tingut una bona temporada, per a mi és impressionant tornar a fer els 42kms i més acompanyant amb un amic com el Raúl”.

Raúl comentava:

“Marató de Barcelona finalitzada. Un cinquanta per cent del esforç, li dec al mestre Blas Herrera que ha tirat de mi, en trenta i tres mil sis-cents setanta vuit passos, la vull dedicar al Cele”.

El Josep Maria Canela que no havia competit gaire aquesta temporada també la corria i la feia en 3h 26’.

El Joan Jiménez que no les tenia totes per fer-la al final la corria i aconseguia 3h 28’:

“He arribat molt bé i amb molt bones sensacions, brutal la marató”.

El Sixto Pallas sumava una marató més i van 78 amb 3h 57’:

“Avui no ha sigut el meu dia, he començat bé però des del km25 s’ha carregat l’isqui de la cama esquerra i gracies que he aguantat i no he plegat”.

El Lluis Balagué debutava en els 42 kms amb 4h 11’:

“Sí senyor, l’he pogut acabar. Vaig començar a córrer per viure dies com avui. Gràcies a tots els que m’heu donat ànims, sou molt grans!!,  ha sigut un dia molt especial, i si he plorat molt d’alegria per haver-ho aconseguit i per tindre una família i una amics TANT GRANS!!!. Una gran experiència  que penso repetir moltes vegades”.

La Raquel Marín era l’única dona del club  que corria a Barcelona també debutava en la marató i ho feia amb 4h 34’:

“Qui m’ho diria fa un any, il·lusió feta, molta feina he fet per arribar aquí i ho he aconseguit, no tinc paraules per expressar tot el que es sent, ha sigut impressionant, això m’ha quedat clar, una marató no te res a veure per molt que t’ho expliquin a cap cursa que es faci”.

Amb la Raquel aquesta temporada ja són 4 les dones del club que han corregut la distancia reina.

El Rafel Lopez no la finalitzava, es quedava al km 22:

“He començat que em feia mal el peu i al km 22 ja he vist que no podia aguantar, és la primera marató que he tingut que abandonar, però quan no es pot no val la pena seguir”.