10 i mini

A poc a poc es va sentint les gambades de més de 2.000 atletes que estan venint de tots els llocs per ser diumenge corrent la 10k i mini 10k de Vilafranca, a poc a poc s’està acabant de perfilar la banda sonora de la 7a edició, ara només falta que la il·lusió de la 10k de Vilafranca es compleixi:
Nens amb els seus pares corrent pels carrers centrals de la vila, atletes de tots els nivells gaudint de la 10k, músics i animacions donant-li molta vida als corredors i a Vilafranca, esperar que algun atleta baixi dels 30 minuts en els 10k i que tot acabi sent una gran festa del córrer diumenge a la 10k de Vilafranca.
La banda sonora la construïm tots.
“Sent la Vila, sent que voles”.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.