Presentada la 10k de Vilafranca

Presentada la 10k de Vilafranca
Avui 28 de novembre ha tingut lloc a l’Ajuntament de Vilafranca la cursa 10k de la Vila, a la presentació prenia part les entitats organitzadores, Ajuntament i club Fondistes Penedès, dia que s’han obert les inscripcions.

Obria la presentació la regidora d’esports l’Anna Doblas que destacava la gran cursa que tenim i que l’Ajuntament aposta fort, mantenint els mateixos serveis i més al mateix preu que l’any passat 10 euros, poques curses hi ha que tinguin aquest nivell, a més anunciava la novetat d’enguany, es farà una cursa solidaria per a l’obra social St.Joan de Déu, per a projecte contra obesitat infantil, la mini 10k, una cursa solidaria oberta a tothom per totes les edats, la cursa tindrà un recorregut d’1 km que seguirà part del circuit de la 10k, serà a les 10 del matí, 1h abans de la 10k.

Desprès parlaven els representants de Fondistes Penedès, l’Albert Moreno, l’Alvaro Angosto, el Santi Hervás, el Jaume Boquera, el Raimon Palau i el Joan Luque, que destacaven tots els detalls de la cursa, circuit serà el mateix, que es farà una gran promoció, hi haurà grups de musica i animació pel recorregut, més calaixos de sortida: hi haurà 5, crida al voluntariat, participació de 1.800 atletes i qualitat atlètic, en la que aquest any hi haurà molts premis econòmics: 150 euros pels 5 primers atletes que baixin de 30 minuts 30 segons i per les 5 primeres dones que baixin de 35 minuts 30 segons, apart dels 300 en cas de fer record de la prova.

Finalitzava la presentació l’Alcalde de Vilafranca, el Pere Regull que destaca projecció de Vilafranca durant #10kvila i en destaca la part lúdica. El topall 1800 assegura l’èxit cursa.
Una cursa de tota la comarca.