2014-03-18_184711Els atletes de Fondistes Penedès podran córrer una de les millors curses del mon, la Behobia- San Sebastià de 20 kms, una cursa emblemàtica pel seu gran ambient atlètic i pel gran ambient que hi ha animant en cada metre de la cursa, on la gent de la zona s’avoca cada any, fent d’ella una gran festa.

Fondistes Penedès posa al servei dels seus atletes un autocar, la inscripció i el allotjament.

No us perdeu aquesta ocasió única de poder gaudir d’aquesta bella cursa.

 

1 Comment

  1. Álvaro Angosto ha dit:

    Por cierto a todos aquellos que les preocupa la coincidencia de la Behobia SScon la hipotética votación por la independencia de Catalunya comentarles que se esta estudiando desde la asamblea de Catalunya asi como desde la organización de la Behobia SS la posibilidad de instalar una urna en San Sebastian para poder ejercer el voto en el desplazamiento, dada la gran afluencia de corredores y acompañantes procedentes desde Catalunya, de momento es una propuesta que se esta valorando….

Leave a Comment

 

You must be logged in to post a comment.