Fondistes Penedès a les Cabanyes, Sant Cugat, Barbastro i Castellvell

De nou un cap de setmana amb atletes de Fondistes Penedès per tot arreu amb tot tipus de competició, el gran gruix d’atletes va participar a la Trail Senders del Penedès que hi havia 16 atletes més els que hi havia de voluntaris, ja que el nostre club és col·laborador d’ella.

A la cursa llarga de 12,7 kms el Juan Miguel Bueno va ser el primer del club en creuar la linia d’arribada amb un crono de 49’19 assolint el 13è lloc de la general, tot seguit arribava Rachid Achcaoucaou amb 49’36 i 15é, Joan Carles Subirats feia 52’18, Blas Herrera 52’33, Raimon Palau entrava amb 56’47 i 2on local, Joan Baptista Ballester 57’32, Sixto Pallàs 59’21, Josep Duque 1h 00, Jose Manuel Torres 1h 02’, Lluis Balagué amb 1h 06’,  Sergi Luque amb 1h 13’, Miguel Leyton amb 1h 21’ .

Impressionant que cinc dones van participar en aquesta cursa, sent la primera del club en arribar la Gemma Romeu que entrava 8ena i assolia el 3er lloc de categoria amb un crono de 1h 03’, li seguia la Dioni Monsalve amb 1h 07’, la Yolanda Arroyo amb 1h 17’, l’Irene Sabaté que aconseguia 1h 19’ i la Montse Alarcon que abandonava la cursa.

Per altra banda a la mitja marató de Sant Cugat anaven dos atletes, l’Albert Moreno que s’està preparant per la marató de Valencia al novembre, feia aquesta mitja en 1h 24’, sent la seva segona millor marca personal, aconseguia el 25é lloc de la general

“Primera cursa de la temporada. Ho plantejava com a entreno de la marató de Valencia. M’he trobat molt còmode en un circuit trencacames exigent. 4 minuts menys que l’any passat i segona millor marca personal”.

I el Josep Maria Canela que feia la primera mitja de la temporada amb 1h 38’,

”he anat a rodar i fer la primera mitja , dues voltes a un circuit, molt cèntrica i molt bon ambient, objectiu complert”.

El Francesc Fos es desplaçava a la mitja marató de Barbastro a on aconseguia la millor marca dels últims dos anys amb 1h 26’, entrava 26è de la general.

A la cursa de muntanya de Castellvell de 13,6 kms, anava el Florenci Mata que feia 1er de categoria amb un crono de 1h 59’.